Sjov med hypnose er som det er skrevet, men hvad kan jeg så?

Hypnose:

Mulighederne er mange, men kort sagt er det for at give et indblik i og muligheden for at få en oplevelsen af hvad hypnose er og hvad man kan med hypnose.

Det kan være alt fra et større scene show, fordrag, eller til at komme og underholde til et arrangement. Så hypnose kan opleves både i store og små omgivelser.Mentalisme:

Typisk er det små finuligheder man kan lave hvor man end er, men man kan også sætte det sammen som et større show hvor man får en hel masse oplevelser som man muligt ikke kan tænke sig til. 


Muligheder

Scene show!

Scene show kræver et større puplikum med min. 30 personer.

Hypnose show varighed er ca 45-120 min.
mens et Mentalist show alene er ca. 45 min.

Der fri mulighed for at få det i en kombi efter ønske.Varighed:
45- 120 min.


Fordrag

Kan gøres både til større og mindre grupper. Her vil jeg  komme med en  forklaring på hvad hypnose er og hvad man kan med hypnose, og meget muligt lave nogle fænomener og give en oplevelse af at 

være i hypnose.Varighed:
45- 120 min.


Arrangement / street

Her er intet for stort eller for småt, her vil jeg komme og være en "del" af dit arrangement, gå rundt og give folk en oplevelse i hypnose og mentalisme på en street måde.


Varighed:
45- 120 min.


Er du stadig ikke sikker på hvad det rigtige netop skal være til dit event, så lad mig høre om dine ønsker og jeg vil komme med mit bud på hvad lige præcis det rigtige til dig ville være.
Jeg kan lave et show til stort set alle arrangementer:
fx. fest, Fødselsdag, Reception, polterabend, konfimation, nonfirmation, julefrokost, firmaarrangement, firmajubileum, sommerfest, skolearrangement, institutionsarrangement, Foreningsarrangement,

Skulle du måske stå med et helt 4 ønske skal du være meget velkommen til at skrive for at høre om jeg kan klare netop dette ønske :)

Har du sprørgsmål skal du være meget velkommen til at udfylde en kontaktformular da jeg ikke er nem at træffe på telefonen.